
- Różne formy płatności
- Szyfrowane dane i transakcje
- Oryginalne produkty certyfikowanych dostawców
- Różnorodne formy dostawy
- Kontakt z Biurem Obsługi Klienta przez 24h: biuro@zdrowaszafa.pl
Czekolada biała bez cukru z jagodami goji Torras 75g

Opis
Czekolada bez cukru
Niewątpliwą korzyścią, jaką dają nam zdrowe i naturalne produkty, takie jak czekolada bez cukru jest fakt, że w sposób naturalny możemy zaspokoić potrzebę na "coś słodkiego", nie powodując przy tym uzależnienia od słodyczy, które bardzo często ma miejsce, kiedy spożywamy dużo produktów zawierających biały cukier. Oprócz tego, słodycze bez cukru, zrobione są na bazie naturalnych składników, które nie powodują próchnicy zębów, są więc bezpieczne dla dzieci. Nie wywołują one także nagłych wyrzutów insuliny, co jest ważne dla cukrzyków, a także dla osób, które kontrolują poziom cukru we krwi z różnych innych przyczyn. Dodatkowym plusem jaki przynosi czekolada bez cukru jest ilość spożywanych słodyczy - ze względu na to, że nie zawierają cukru, nie powodują one także efektu uzależnienia. Dzięki temu spożywamy o wiele mniej kalorii, co szybko zauważymy po poprawie naszego wyglądu zewnetrznego, a przy nasz organizm otrzyma o wiele lepsze kalorie, co wpłynie na nasze zdrowie.
Czekolada biała bez cukru z jagodami goji Torras
Czekolada biała bez cukru z jagodami goji Torras to pyszna, biała fit-czekolada z jagodami goji wyprodukowana bez dodatku białego cukru! Substancją słodzącą w niej zawartą jest tylko maltitol, czyli naturalnie występujący cukier!
Wyprodukowano w Hiszpanii.
Waga netto: 75g
Składniki: maltitol (47%), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, jagody goij (7%), inulna, lecytyna sojowa, aromat naturalny (wanilia).
Zawiera tylko naturalnie występujące cukry. Bezglutenowa.
Czekolada biała bez cukru z jagodami goji Torras - wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna | 463 kcal/1920 kJ |
tłuszcz | 31g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 19,5g |
węglowodany | 59g |
w tym cukry (głównie laktoza) | 10g |
alkohole cukrowe | 49g |
białko | 6g |
sól | 0,17g |