Promocje
Mleczko do twarzy ze złotem Pulanna, 90g
Mleczko do twarzy ze złotem Pulanna, 90g
24,99 zł 19,99 zł
szt.
Żel pod oczy ze ZŁOTEM Pulanna, 21g
Żel pod oczy ze ZŁOTEM Pulanna, 21g
43,99 zł 34,99 zł
szt.
Krem perłowy ze złotem Pulanna, 60g
Krem perłowy ze złotem Pulanna, 60g
61,99 zł 45,99 zł
szt.
Krem do twarzy ze ZŁOTEM Pulanna, 60g
Krem do twarzy ze ZŁOTEM Pulanna, 60g
64,99 zł 55,99 zł
szt.
Bezpieczne zakupy
  • Różne formy płatności
  • Szyfrowane dane i transakcje
  • Oryginalne produkty certyfikowanych dostawców
  • Różnorodne formy dostawy
  • Kontakt z Biurem Obsługi Klienta przez 24h: biuro@zdrowaszafa.pl

Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian 500g

Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 11,99 zł 11.99
ilość szt.
Zyskujesz 11 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian

Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian to mieszanka składająca się tylko z naturalnych składników, za pomocą której w kilka chwil upieczesz zdrowy chleb bezglutenowy dla całej rodziny. Jedna porcja wystarcza na upieczenie dużego, naprawdę pożywnego bochenka. Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian nie zawiera drożdży, kukurydzy ani żadnych dodatków chemicznych, w związku z tym mogą go spożywać osoby z nawet najbardziej wrażliwym układem pokarmowym bez obaw o zgagę, nieprzyjemne uczucie pełności, czy inne dolegliwości. Wystarczy dodać pół litra wody gazowanej i włożyć do piekarnika. Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian to gwarancja najwyższej jakości składników, doskonałego smaku i zawsze tak samo pysznego wypieku.

Chleb bezglutenowy z jagodami goji Upiecze Ci się Pięć Przemian składniki

Skład: mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, suszone jagody joji 6%, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z jagodami goji sposób przygotowania

  1. Nagrzej piekarnik do 190C.
  2. Keksówkę lub brytfankę posmaruj masłem klarowanym lub olejem kokosowym. Można ją następnie posypać płatkami teff lub mielonym siemieniem lnianym.
  3. Bezglutenową mieszankę wsyp do miski. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody mineralnej.
  4. Wymieszane ciast przełóż do keksówki lub brytfanki i włóż do nagrzanego piekarnika na 1,5h.
  5. Po wyjęciu z piekarnika wyjmij chleb z brytfanki i owiń czystą ściereczką. Odstaw do ostygnięcia.

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl